2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-05Publicerat kl 15:00


jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

nissej byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Shane blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

Eisandar byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marty blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

BeholderX byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

JoQe byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Johan blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."
Publicerat kl 09:00


Notiser

John "Justis" McClane får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.
Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.