2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-17Publicerat kl 18:00


CatFur byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sarah blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

JoQe byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Johan blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

target. byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Notiser

Marty "Eisandar" Deeks byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.Publicerat kl 16:00JoQe byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Robocop blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

target. byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

Jan "Isse" Bublanski byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
T-1000 "ChriBli" byter jobb, blir labbråtta.Publicerat kl 15:00TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Robocop blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

JoQe byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

target. byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Notiser

Jan "Isse" Bublanski byter jobb, blir labbråtta.
Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir hemlig agent.
Marty "Eisandar" Deeks byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.Publicerat kl 14:00


Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir labbråtta.
Robocop "TeamFetchezLaCache" byter jobb, blir hemlig agent.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 13:00


Notiser

Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.