2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-04Publicerat kl 23:00


jestern går i pension

Statsministern meddelade just att Cedric "jestern" Daniels efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som säkerhetspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Cedric har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar jestern för den tid som varit, och blickar framåt."

jonas96 går i pension

Statsministern meddelade just att Harley "jonas96" Stone efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som biträdande rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Harley har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar jonas96 för den tid som varit, och blickar framåt."

CatFur byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sarah blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

hästtanten byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Scott blir en bra rikskriminalchef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

nissej byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Shane blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

JoQe byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Robocop blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

target. byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Isse73 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jan blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

Notiser

Sarah "pergun100" Linden byter jobb, blir labbråtta.
Lena "anemone333" Klingström byter jobb, blir labbråtta.Publicerat kl 21:02team@ går i pension

Statsministern meddelade just att Phil "team@" Esterhaus efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som laboratoriechef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Phil har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar team@ för den tid som varit, och blickar framåt."

timpan s byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacques blir en bra laboratoriechef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

jonastroem byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

boomblaster byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

JoQe byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Johan blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

target. byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Notiser

Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir labbråtta.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Martin "tati" Riggs byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.Publicerat kl 09:00ChriBli byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att T-1000 "ChriBli" får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att T-1000 blir en bra rikspolischef, eftersom han inte låter känslor komma i vägen för tuffa beslut."

jonas96 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Harley blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

nissej byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Shane blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

jestern byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Cedric blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

team@ byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Phil "team@" Esterhaus får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Phil blir en bra laboratoriechef, eftersom hans sätt att säga "Be careful out there" får alla att känna sig trygga."

hästtanten byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Scott blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

jonastroem byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

timpan s byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacques blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."