2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-09Publicerat kl 23:00


Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir labbråtta.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 22:00ChriBli går i pension

Statsministern meddelade just att T-1000 "ChriBli" efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som biträdande rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "T-1000 har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar ChriBli för den tid som varit, och blickar framåt."

CatFur byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sarah blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

jonastroem byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra rikskriminalchef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

target. byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

JoQe byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

Isse73 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jan blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

John "Justis" McClane byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.