2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-19Publicerat kl 21:00


nissej går i pension

Statsministern meddelade just att Shane "nissej" Vendrell efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Shane har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar nissej för den tid som varit, och blickar framåt."

hästtanten byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Scott blir en bra rikspolischef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

CatFur byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sarah blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

jonastroem byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra rikskriminalchef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

timpan s byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacques blir en bra laboratoriechef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

target. byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

JoQe byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

Eisandar byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Marty blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

MGoran byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jacob blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir labbråtta.