2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-27Publicerat kl 18:00


jonastroem byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Antilda byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Zed "Antilda" McGlunk får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Zed blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har en auktoritär röst."

TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Robocop blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

JoQe byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Johan blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

target. byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir hemlig agent.
Matt "fredrikr" Cordell byter jobb, blir kriminalkommissarie.Publicerat kl 16:00


Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Zed "Antilda" McGlunk byter jobb, blir hemlig agent.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 00:00fredrikr byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Matt "fredrikr" Cordell får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Matt blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen vågar säga emot honom."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir hemlig agent.
Marty "Eisandar" Deeks byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
John "Justis" McClane byter jobb, blir labbråtta.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir kriminalkommissarie.