2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< OKT >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2015-10-04



Publicerat kl 21:00


lhasa_runner byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Anita "lhasa_runner" van Buren får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra laboratoriechef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

ganitaa byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Beatrice blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Wianna byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

GeoagentE byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Buford T blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Sakletarna byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Laverne "Sakletarna" Hooks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Laverne blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "




Publicerat kl 13:00


Peza56 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Saga blir en bra rikspolischef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

MGoran byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Nemo04 byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sheriffen blir en bra rikskriminalchef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

Torkan byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Zed "Torkan" får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Zed blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har en chopper."

ganitaa byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Beatrice blir en bra laboratoriechef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Sakletarna byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Laverne "Sakletarna" Hooks får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Laverne blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Notiser

Tony "GeoagentA" Baretta byter jobb, blir hemlig agent.
Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir labbråtta.
Sarah "pergun100" Linden byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.