2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< NOV >  < 2015 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2015-11-29Publicerat kl 19:00


MGoran byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Jacob "MGoran" får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacob blir en bra rikspolischef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Peza56 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Saga blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

fredrikr byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Matt "fredrikr" Cordell får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Matt blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom ingen vågar säga emot honom."

GeoagentA byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Tony "GeoagentA" Baretta får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Tony blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han har förmågan att se lagen mer som en grov rekommendation än som något man absolut måste rätta sig efter som polis."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Buford T blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Wianna byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

Notiser

Clancy "FamiljenSjodin" Wiggum byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Mary Beth "Newtommon" Lacey byter jobb, blir hemlig agent.
Jim "Guldorn" Kurring byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.