2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< SEP >  < 2018 >
MTOTFLS
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Datum: 2018-09-29Publicerat kl 03:00


Odberger byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Sonny "Odberger" Crocket får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sonny blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom vad han än gör, så gör han det i en för kort kavaj, för korta byxor, och en väldigt snabb bil."

Jen77 byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sonja blir en bra laboratoriechef, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

matsovef byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Gaff blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

Anden81 byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Endeavour blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.