2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< DEC >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Datum: 2014-12-17Publicerat kl 14:00


Peza56 byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Saga blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

Tom10_2 byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att "Tom10_2" Klang får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Klang blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han har stor erfarenhet av att jaga ungdomsbrottslingar, även om han nu inte har någon större vana av att få tag i dem."

MGoran byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Joss blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

Notiser

Beatrice "ganitaa" Novak byter jobb, blir hemlig agent.Publicerat kl 11:00Peza56 byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Saga blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

Tom10_2 byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att "Tom10_2" Klang får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Klang blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har stor erfarenhet av att jaga ungdomsbrottslingar, även om han nu inte har någon större vana av att få tag i dem."

MGoran byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."
Publicerat kl 01:00


tati byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Martin blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."

ganitaa byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Beatrice blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir labbråtta.
Joss "prisonergirl" Carter byter jobb, blir hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.