2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JAN >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2015-01-21Publicerat kl 12:00


tati byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Martin blir en bra rikspolischef, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."

Justis byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att John "Justis" McClane får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att John blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han kan ta ner en helikopter med en bil."

Isse73 byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jan blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

campanulas byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Laverne "campanulas" Hooks får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Laverne blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "
Publicerat kl 08:00


Justis byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att John "Justis" McClane får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att John blir en bra rikspolischef, eftersom han kan ta ner en helikopter med en bil."

Isse73 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jan blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

campanulas byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Laverne "campanulas" Hooks får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Laverne blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "

tati byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Martin blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."