2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< FEB >  < 2015 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Datum: 2015-02-27Publicerat kl 19:00


Isse73 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jan blir en bra rikspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

tati byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Martin blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."

jonastroem byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Justis byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att John "Justis" McClane får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att John blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han kan ta ner en helikopter med en bil."

Peza56 byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Saga blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

Tom10_2 byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att "Tom10_2" Klang får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Klang blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han har stor erfarenhet av att jaga ungdomsbrottslingar, även om han nu inte har någon större vana av att få tag i dem."

MGoran byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Joss blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."