2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAR >  < 2015 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Datum: 2015-03-24Publicerat kl 13:00


TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Robocop blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

tati byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Martin blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."

Peza56 byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Saga "Peza56" Norén får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Saga blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

MGoran byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacob blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Joss blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir labbråtta.
Beatrice "ganitaa" Novak byter jobb, blir hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.