2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< APR >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Datum: 2015-04-22Publicerat kl 00:00


Notiser

John "Justis" McClane byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.
Martin "tati" Riggs byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

Tom10_2 byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att "Tom10_2" Klang får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Klang blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har stor erfarenhet av att jaga ungdomsbrottslingar, även om han nu inte har någon större vana av att få tag i dem."

MGoran byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Joss blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

ganitaa byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Beatrice blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Sakletarna byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Laverne "Sakletarna" Hooks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Laverne blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "

Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Sonja "Jen77" Modig byter jobb, blir hemlig agent.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.