2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUL >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Datum: 2015-07-03Publicerat kl 00:00


Isse73 går i pension

Statsministern meddelade just att Jan "Isse73" Bublanski efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Jan har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar Isse73 för den tid som varit, och blickar framåt."

MGoran byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacob blir en bra rikspolischef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Nemo04 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sheriffen blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

Torkan byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Zed "Torkan" får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har en chopper."

prisonergirl byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Joss blir en bra laboratoriechef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

TeresiaW byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Saga "TeresiaW" Norén får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Saga blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Buford T blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Notiser

Sarah "pergun100" Linden byter jobb, blir labbråtta.
Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir hemlig agent.