2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUL >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Datum: 2015-07-18Publicerat kl 00:00


Notiser

Jacob "MGoran" byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

Nemo04 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sheriffen blir en bra rikspolischef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

Torkan byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Zed "Torkan" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har en chopper."

prisonergirl byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Joss blir en bra laboratoriechef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

ganitaa byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Beatrice blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

TeresiaW byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Saga "TeresiaW" Norén får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Saga blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Buford T blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Notiser

Sarah "pergun100" Linden byter jobb, blir labbråtta.
Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir hemlig agent.