2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< OKT >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2015-10-28Publicerat kl 00:00


Notiser

Zed "Torkan" byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

lhasa_runner byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Anita "lhasa_runner" van Buren får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Anita blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

GeoagentA byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Tony "GeoagentA" Baretta får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Tony blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han har förmågan att se lagen mer som en grov rekommendation än som något man absolut måste rätta sig efter som polis."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Buford T blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Tramptass byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Malin "Tramptass" Fors får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Malin blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen har så dåligt samvete som hon."

arstafrun byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Lenina "arstafrun" Huxley får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Notiser

Lena "anemone333" Klingström byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.