2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< DEC >  < 2016 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2016-12-24Publicerat kl 00:00


Notiser

Carey "gohi02" Mahoney byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

lhasa_runner byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Anita "lhasa_runner" van Buren får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

Wianna byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Anita blir en bra laboratoriechef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Buford T blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

arstafrun byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Lenina "arstafrun" Huxley får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Lenina blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

matsovef byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Gaff blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

Notiser

Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir kriminalkommissarie.