2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< OKT >  < 2017 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Datum: 2017-10-10Publicerat kl 08:00


Torkan går i pension

Statsministern meddelade just att Zed "Torkan" efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Zed har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar Torkan för den tid som varit, och blickar framåt."

Nemo04 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sheriffen blir en bra rikspolischef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

Sillen byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Lionel "Sillen" Fusco får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lionel blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har koll på vilka poliser som är oärliga."

Jen77 byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sonja blir en bra laboratoriechef, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

Anden81 byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Endeavour blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

arstafrun byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Lenina "arstafrun" Huxley får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Lenina blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

persson175 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Roger "persson175" Murtaugh får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Roger blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är en lojal person som helt och fullt litar på sina medarbetare, även i de fall då hans medarbetare är uppenbart bindgalna."

GeoagentA byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Tony "GeoagentA" Baretta får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Tony blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han har förmågan att se lagen mer som en grov rekommendation än som något man absolut måste rätta sig efter som polis."

Notiser

Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir hemlig agent.
Shannon "Vallafrun" Mullins byter jobb, blir labbråtta.