2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< AUG >  < 2018 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Datum: 2018-08-07Publicerat kl 19:00


campanulas byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Laverne "campanulas" Hooks får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Laverne blir en bra rikspolischef, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "

T byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Clancy "T" Wiggum får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Clancy blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom ingen äter munkar som han."

Wianna byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Buford T blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

jobêr byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Carrot blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

Notiser

Gaff "matsovef" byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.