2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< AUG >  < 2019 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2019-08-03Publicerat kl 22:00


arstafrun byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Lenina "arstafrun" Huxley får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Lenina blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Jen77 byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sonja blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

Anden81 byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Endeavour blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

Notiser

Gaff "matsovef" byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.