2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< SEP >  < 2019 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2019-09-26Publicerat kl 00:00


Notiser

Clancy "T" Wiggum byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

tornalle byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det slutligen klart att "tornalle" Van Veeteren får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Van Veeteren blir en bra rikspolischef, eftersom han dricker en hel del mörk öl och spelar schack rätt hyggligt."

arstafrun byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Lenina "arstafrun" Huxley får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Jen77 byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sonja blir en bra laboratoriechef, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

jonastroem byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

matsovef byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Gaff blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

Anden81 byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Endeavour blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.