2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAR >  < 2021 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Datum: 2021-03-13Publicerat kl 22:00


Wianna byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra rikspolischef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

itscousinit byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Patrik "itscousinit" Agrell får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Patrik blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom en person som varit Johan Falks chef klarar att leda vilken instabil grupp som helst."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Buford T blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

farbrorgron byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Mick "farbrorgron" Belker får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Mick blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom alla kollegor kan jämföra sig med honom, och då känna sig som väldigt normala, stabila människor."

Notiser

Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.