2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< APR >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Datum: 2014-04-26Publicerat kl 23:00


jonas96 byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Harley blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

Jen77 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sonja blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

Anden81 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Endeavour blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

Notiser

Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jack "jonastroem" Vincennes får jobb som kriminalkommissarie.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 21:00Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marty blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Torbjörn Axelsson byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Freddy blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hans motto är att ingen är större än lagen. Korruption straffas med döden."

matsovef byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Gaff blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

mariaklocka byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

team@ byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Phil "team@" Esterhaus får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Phil blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hans sätt att säga "Be careful out there" får alla att känna sig trygga."

jonas96 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

Notiser

Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jacob "MGoran" får jobb som hemlig agent.
Shannon "Vallafrun" Mullins får jobb som hemlig agent.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir labbråtta.
Carrot "jobêr" Ironfoundersson byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Dave "Busther" Starsky byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 20:00boomblaster byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra rikspolischef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

JoQe byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

target. byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

lingonet byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att James Darrell blir en bra rikskriminalchef, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

eje_s byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Martin "eje_s" Rohde får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Martin blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är duktig på att hantera socialt inkompententa poliser. Och det kommer han få göra, vill jag lova."

jobêr byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Carrot blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

Torbjörn Axelsson byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Freddy blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hans motto är att ingen är större än lagen. Korruption straffas med döden."

mariaklocka byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

Sarah "pergun100" Linden får jobb som labbråtta.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Harley "jonas96" Stone byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir labbråtta.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir hemlig agent.Publicerat kl 19:00target. byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra rikspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

lingonet byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att James Darrell blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

BeholderX byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra rikskriminalchef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

boomblaster byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

Notiser

Shane "nissej" Vendrell byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir labbråtta.
Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir hemlig agent.
Pepper "tausen" Anderson byter jobb, blir labbråtta.
Theo "kameramannen" Kojak får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.
Christine "Joolo-1" Cagney byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 18:00boomblaster byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra rikspolischef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

BeholderX byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

target. byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

lingonet byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att James Darrell blir en bra rikskriminalchef, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

jobêr byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Carrot blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

matsovef byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Gaff blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

ufojording byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Beatrice "ufojording" Novak får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Beatrice blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Eisandar byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Marty blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

jonas96 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

Notiser

Laverne "Sakletarna" Hooks får jobb som hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin byter jobb, blir labbråtta.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Lena "anemone333" Klingström byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir labbråtta.
Christine "Joolo-1" Cagney byter jobb, blir hemlig agent.
Pepper "tausen" Anderson byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Lenina "mariaklocka" Huxley byter jobb, blir labbråtta.
Stephen "lillfiluren" Holder byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 17:00BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

lingonet byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att James Darrell blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

jobêr byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Carrot blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

target. byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

erikw102 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Eugene "erikw102" Tackleberry får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Eugene blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen slår honom i en pistolduell."

Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir labbråtta.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Sonja "Jen77" Modig byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Marty "Eisandar" Deeks byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir labbråtta.
Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey får jobb som kriminalkommissarie.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir hemlig agent.
Lenina "mariaklocka" Huxley byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Christine "Joolo-1" Cagney byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 16:00


Notiser

Dave "Busther" Starsky byter jobb, blir hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Pepper "tausen" Anderson byter jobb, blir labbråtta.
Martin "eje_s" Rohde får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.
John "Jh_vw" Spartan byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Freddy "Torbjörn Axelsson" Heflin får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 15:00lingonet byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att James Darrell blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

matsovef byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Gaff "matsovef" får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Gaff blir en bra rikskriminalchef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

jobêr byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Carrot blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

ufojording byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Beatrice "ufojording" Novak får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Beatrice blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

jonas96 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Harley blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

BeholderX byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

Notiser

Frank "target." Furillo byter jobb, blir kriminalkommissarie.
John "Jh_vw" Spartan byter jobb, blir hemlig agent.
Dave "Busther" Starsky får jobb som labbråtta.
Sonja "Jen77" Modig byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Lena "anemone333" Klingström får jobb som kriminalkommissarie.
Agneta "Geparderna" får jobb som hemlig agent.
Phil "team@" Esterhaus byter jobb, blir labbråtta.
Christine "Joolo-1" Cagney byter jobb, blir hemlig agent.
Stacey "Eldpalmen" Sheridan byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 14:00jobêr byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Carrot blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är ärlig, sanningsenlig, och enkel. En naturligt född ledare."

matsovef byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Gaff blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

jonas96 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Harley blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

Notiser

Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Phil "team@" Esterhaus får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
James Darrell "lingonet" Edwards III byter jobb, blir hemlig agent.
Frank "boomblaster" Drebin byter jobb, blir hemlig agent.
Pepper "tausen" Anderson får jobb som kriminalkommissarie.
"Slugger15" Dupond byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 13:00ufojording byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Beatrice "ufojording" Novak får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Beatrice blir en bra rikskriminalchef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Notiser

Carrot "jobêr" Ironfoundersson byter jobb, blir kriminalkommissarie.
"Slugger15" Dupond byter jobb, blir hemlig agent.
Bart "BeholderX" byter jobb, blir hemlig agent.Publicerat kl 12:00


Notiser

Marty "Eisandar" Deeks byter jobb, blir labbråtta.
Lenina "mariaklocka" Huxley byter jobb, blir labbråtta.
Shane "nissej" Vendrell byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Malin "Tramptass" Fors får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.
Cedric "jestern" Daniels byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 11:00erikw102 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Eugene "erikw102" Tackleberry får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Eugene blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen slår honom i en pistolduell."

matsovef byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Gaff blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

Notiser

Carrot "jobêr" Ironfoundersson byter jobb, blir hemlig agent.
Frank "target." Furillo byter jobb, blir hemlig agent.
Stephen "lillfiluren" Holder byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Sonja "Jen77" Modig får jobb som labbråtta.
Bart "BeholderX" byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Harley "jonas96" Stone byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir hemlig agent.
Cedric "jestern" Daniels byter jobb, blir labbråtta.
Stacey "Eldpalmen" Sheridan får jobb som labbråtta.
James Darrell "lingonet" Edwards III byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Frank "boomblaster" Drebin byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Christine "Joolo-1" Cagney får jobb som kriminalkommissarie.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir hemlig agent.
"Slugger15" Dupond får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.
Jacques "timpan s" Clouseau byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Marty "Eisandar" Deeks får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.
Debbie "NorpanD" Callahan byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Lenina "mariaklocka" Huxley får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 10:00erikw102 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Eugene "erikw102" Tackleberry får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Eugene blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen slår honom i en pistolduell."

Notiser

Shane "nissej" Vendrell byter jobb, blir labbråtta.
Carrot "jobêr" Ironfoundersson får jobb som labbråtta.
John "Jh_vw" Spartan byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jacques "timpan s" Clouseau byter jobb, blir labbråtta.
Debbie "NorpanD" Callahan får jobb som kriminalkommissarie.
Joss "MrsL-66" Carter byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Cedric "jestern" Daniels byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Johan "JoQe" Falk byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Axel "steffo-bq" Foley byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Larvell "Allund" Jones byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 09:00


Notiser

Endeavour "Anden81" Morse får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Shane "nissej" Vendrell får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
John "Jh_vw" Spartan får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Harley "jonas96" Stone byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Gaff "matsovef" byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Axel "steffo-bq" Foley byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Frank "target." Furillo byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Bart "BeholderX" byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
James Darrell "lingonet" Edwards III byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 01:00lillfiluren byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Stephen "lillfiluren" Holder får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Stephen blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hans luffarliknande uppenbarelse faktiskt döljer en riktigt duktig polis."

jestern byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Cedric blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

Notiser

Frank "target." Furillo byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jacques "timpan s" Clouseau får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Bart "BeholderX" byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Harley "jonas96" Stone får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Johan "JoQe" Falk byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Joss "MrsL-66" Carter får jobb som labbråtta.
James Darrell "lingonet" Edwards III byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Frank "boomblaster" Drebin får jobb som labbråtta.
Beatrice "ufojording" Novak får jobb som labbråtta.
Larvell "Allund" Jones får jobb som labbråtta.
Dudley "emla88" Smith byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.
Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 00:00lillfiluren får jobb som biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Stephen "lillfiluren" Holder får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Stephen blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans luffarliknande uppenbarelse faktiskt döljer en riktigt duktig polis."

Notiser

Frank "target." Furillo får jobb som labbråtta.
Bart "BeholderX" får jobb som labbråtta.
Dudley "emla88" Smith får jobb som labbråtta.
Eugene "erikw102" Tackleberry får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Johan "JoQe" Falk får jobb som labbråtta.
James Darrell "lingonet" Edwards III får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Gaff "matsovef" får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.
Axel "steffo-bq" Foley får jobb som detektiv på Cold Case-gruppen.