2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< APR >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Datum: 2014-04-28Publicerat kl 20:00


Notiser

Marge "Corque" Gunderson får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 19:00


Notiser

James "Bulan1" Carter får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 18:00jonas96 byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra laboratoriechef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

nissej byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Shane blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

Jen77 byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sonja blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

Anden81 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Endeavour "Anden81" Morse får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Endeavour blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hans smått otroliga förmåga att minnas detaljer gör att alla medarbetare känner sig sedda, ja kanske till och med lite förföljda."

Notiser

Shannon "Vallafrun" Mullins byter jobb, blir hemlig agent.Publicerat kl 14:00boomblaster byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra rikspolischef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

BeholderX byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

target. byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra rikskriminalchef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

JoQe byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."