2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< OKT >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Datum: 2014-10-04Publicerat kl 00:00


timpan s går i pension

Statsministern meddelade just att Jacques "timpan s" Clouseau efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Jacques har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar timpan s för den tid som varit, och blickar framåt."

Isse73 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jan blir en bra rikspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

Bulan1 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att James "Bulan1" Carter får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att James blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hans rappa tunga gör att han kan kollra bort nästan vem som helst."

Corque byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Marge "Corque" Gunderson får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marge blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hennes avspända sätt har en lugnande inverkan på alla medarbetare."

Sakletarna byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Laverne "Sakletarna" Hooks får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Laverne blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon kan växla sitt röstläge mellan 3dB och 440dB. "

matsovef byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Gaff "matsovef" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Gaff blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom under den där stenhårda ytan klappar ett hjärta av granit."

Notiser

Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Beatrice "ufojording" Novak byter jobb, blir labbråtta.