2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< AUG >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Datum: 2015-08-02Publicerat kl 09:00


MGoran byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacob blir en bra rikspolischef, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Torkan byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Zed "Torkan" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Zed blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har en chopper."

Nemo04 byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sheriffen blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

ganitaa byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Beatrice blir en bra laboratoriechef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

TeresiaW byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Saga "TeresiaW" Norén får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Saga blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Joss blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

Notiser

Buford T "GeoagentE" Justice byter jobb, blir hemlig agent.
Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir labbråtta.
Sarah "pergun100" Linden byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.