2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< NOV >  < 2015 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2015-11-11Publicerat kl 00:00


Notiser

Sheriffen "Nemo04" av Nottingham byter jobb, blir specialkommissarie vid Elitreserven.

fredrikr byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Matt "fredrikr" Cordell får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Matt blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom ingen vågar säga emot honom."

jonastroem byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Wianna byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Anita "Wianna" van Buren får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Anita blir en bra laboratoriechef, eftersom hon är så hård att hon kommer få medhåll av alla sina underordnade."

GeoagentA byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Tony "GeoagentA" Baretta får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Tony blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har förmågan att se lagen mer som en grov rekommendation än som något man absolut måste rätta sig efter som polis."

GeoagentE byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Buford T "GeoagentE" Justice får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Buford T blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han tycker om att inkräkta på andras område."

Newtommon byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Mary Beth "Newtommon" Lacey får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Mary Beth blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon kan vara väldigt tuff under den där väna ytan."

Notiser

Clancy "FamiljenSjodin" Wiggum byter jobb, blir hemlig agent.
Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.