2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUL >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Datum: 2014-07-02Publicerat kl 17:00


hästtanten går i pension

Statsministern meddelade just att Scott "hästtanten" Turner efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Scott har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar hästtanten för den tid som varit, och blickar framåt."

Antilda byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Zed "Antilda" McGlunk får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra rikspolischef, eftersom han har en auktoritär röst."

timpan s byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jacques blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

mariaklocka byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra rikskriminalchef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

JoQe byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

target. byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

fredrikr byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Matt "fredrikr" Cordell får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Matt blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen vågar säga emot honom."

Notiser

Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir kriminalkommissarie.