2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUL >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Datum: 2014-07-06Publicerat kl 19:00


CatFur går i pension

Statsministern meddelade just att Sarah "CatFur" Lund efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Sarah har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar CatFur för den tid som varit, och blickar framåt."

timpan s byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacques blir en bra rikspolischef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

BeholderX byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jonastroem byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

TeamFetchezLaCache byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Robocop blir en bra laboratoriechef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."

tati byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Martin "tati" Riggs får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Martin blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han alltid går på sin intuition, och bara i undantagsfall på vad lagen säger."

Notiser

Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Lena "anemone333" Klingström byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.Publicerat kl 17:00Antilda går i pension

Statsministern meddelade just att Zed "Antilda" McGlunk efter lång och trogen tjänst har valt att lämna tjänsten som rikspolischef för att gå i pension. Statsministern förklarar: "Zed har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar Antilda för den tid som varit, och blickar framåt."

CatFur byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sarah blir en bra rikspolischef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

target. byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

JoQe byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

fredrikr byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Matt "fredrikr" Cordell får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Matt blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom ingen vågar säga emot honom."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

John "Justis" McClane byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.