2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-02Publicerat kl 23:00


CatFur byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sarah blir en bra rikskriminalchef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

hästtanten byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Scott blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

nissej byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Shane blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

jonastroem byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

BeholderX byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."
Publicerat kl 16:00


nissej byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Shane blir en bra rikskriminalchef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

ChriBli byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att T-1000 "ChriBli" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att T-1000 blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han inte låter känslor komma i vägen för tuffa beslut."