2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-30Publicerat kl 17:00


Antilda byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Zed "Antilda" McGlunk får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han har en auktoritär röst."

Isse73 byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jan blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

timpan s byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jacques blir en bra rikskriminalchef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

boomblaster byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

mariaklocka byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Lenina blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."
Publicerat kl 16:00


Antilda byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Zed "Antilda" McGlunk får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har en auktoritär röst."

Isse73 byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

TeamFetchezLaCache byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Robocop "TeamFetchezLaCache" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Robocop blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han helt utan eftertanke följer sina order."