2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-16Publicerat kl 20:00


Isse73 byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jan blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

BeholderX byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Bart blir en bra rikskriminalchef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

JoQe byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "