2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-24Publicerat kl 09:00


mariaklocka byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra rikskriminalchef, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

JoQe byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

target. byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Frank blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jacob "MGoran" byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Matt "fredrikr" Cordell byter jobb, blir hemlig agent.