2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-15Publicerat kl 23:00


Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir labbråtta.
Pepper "tausen" Anderson byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 20:00hästtanten byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Scott blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

CatFur byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sarah blir en bra laboratoriechef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

timpan s byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacques blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

BeholderX byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Bart blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."
Publicerat kl 18:00


Isse73 får jobb som biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Jan "Isse73" Bublanski får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jan blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är typ vettig. Tyvärr har han en förmåga att ligga efter i utredningarna, men med rätt kompetens omkring honom blir fallen lösta."

target. byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

Eisandar byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Marty blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Jacob "MGoran" byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir labbråtta.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 14:00Isse73 får sparken

Nyss kom besked att Jan "Isse73" Bublanski får sparken från poliskåren. Statsministern förklarar: "Jan har gjort stora insatser för polisen, men nu är det dags för nya friska krafter att ta vid. Vi tackar för den tid som varit, och blickar framåt."

Eisandar byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Marty blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

MGoran byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Jacob "MGoran" får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jacob blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom han är van att hantera hårda sparkrav från högre ort - något som ständigt är aktuellt på denna post."

Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.
Mary Beth "tinnelinn" Lacey byter jobb, blir kriminalkommissarie.