2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2014 >
MTOTFLS
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Datum: 2014-06-06Publicerat kl 15:00


nissej byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Shane blir en bra rikspolischef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

ChriBli byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det klart att T-1000 "ChriBli" får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att T-1000 blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han inte låter känslor komma i vägen för tuffa beslut."
Publicerat kl 12:00


nissej byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det slutligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Shane blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

hästtanten byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Scott blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

CatFur byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Sarah blir en bra rikskriminalchef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."