2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Datum: 2015-06-21Publicerat kl 18:00


Torkan byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Zed "Torkan" får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra laboratoriechef, eftersom han har en chopper."

Nemo04 byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Sheriffen "Nemo04" av Nottingham får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Sheriffen blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han gör vad som helst för sina överordnade."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det äntligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Notiser

Buford T "GeoagentE" Justice byter jobb, blir hemlig agent.
Marge "Corque" Gunderson byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Sonny "Odberger" Crocket byter jobb, blir labbråtta.
Tom "e-scape" Barnaby byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Lena "anemone333" Klingström byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 15:00Torkan byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Zed "Torkan" får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Zed blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han har en chopper."

Notiser

Sheriffen "Nemo04" av Nottingham byter jobb, blir labbråtta.