2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< JUN >  < 2015 >
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Datum: 2015-06-26Publicerat kl 20:00


Torkan byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det klart att Zed "Torkan" får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Zed blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han har en chopper."

TeresiaW byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Saga "TeresiaW" Norén får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Saga blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom hennes brist på empati är en enorm tillgång för en hård chef."

prisonergirl byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Joss "prisonergirl" Carter får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Joss blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom hon jobbar hårdare än någon annan."

ganitaa byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Beatrice "ganitaa" Novak får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Beatrice blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom hon inte tar någon hänsyn till människor."

Notiser

Buford T "GeoagentE" Justice byter jobb, blir hemlig agent.