2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-01Publicerat kl 22:00


jonastroem byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

nissej byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Shane blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

Eisandar byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Marty blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

jestern byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Cedric blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

lingonet byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att James Darrell blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

mariaklocka byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Lenina blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Notiser

Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Sonja "Jen77" Modig byter jobb, blir hemlig agent.
Shannon "Vallafrun" Mullins byter jobb, blir labbråtta.
Agneta "Geparderna" byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 21:00jonastroem byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Notiser

Martin "eje_s" Rohde byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Cedric "jestern" Daniels byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.Publicerat kl 18:00jonas96 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

nissej byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Shane blir en bra laboratoriechef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

target. byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra säkerhetspolischef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

JoQe byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Johan blir en bra rikskriminalchef, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

boomblaster byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Frank blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

Eisandar byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Marty blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

BeholderX byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Bart blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jestern byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Cedric blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

mariaklocka byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det slutligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Lenina blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Jen77 byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Sonja "Jen77" Modig får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sonja blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon trots en viss skepticism från sina kollegor av det andra könet ändå lyckas göra sin röst hörd och bidrar med högre intelligens."

Notiser

Endeavour "Anden81" Morse byter jobb, blir hemlig agent.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir labbråtta.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir kriminalkommissarie.
T-1000 "ChriBli" byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 17:00


Notiser

Cedric "jestern" Daniels byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Megan "Hoben1" Turner byter jobb, blir labbråtta.
Malin "Tramptass" Fors byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 16:00jonas96 byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det äntligen klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Harley blir en bra laboratoriechef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

nissej byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Shane blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

Notiser

Sarah "CatFur" Lund får jobb som hemlig agent.
Tom "e-scape" Barnaby byter jobb, blir polisassistent vid Begåvningsreserven.Publicerat kl 00:00


Notiser

Kurt "gandalf4i" Wallander får jobb som polisassistent vid Begåvningsreserven.