2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-08Publicerat kl 10:00


jonas96 byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jestern byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Cedric blir en bra laboratoriechef, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

boomblaster byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Frank "boomblaster" Drebin får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra rikskriminalchef, eftersom han ständigt gör bort sig men lyckas ändå alltid lösa fallen. "

target. byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Frank "target." Furillo får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Frank blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är så präktig och tråkig att lyssna på att ingen orkar opponera sig och riskera en diskussion."

jonastroem byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Jack blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

Eisandar byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Marty "Eisandar" Deeks får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Marty blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han smälter in i alla omgivningar."

JoQe byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Johan "JoQe" Falk får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Johan blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han använder sig av metoder som gör att hans chefer tvingas se mellan fingrarna. Med honom som chef kommer poliserna få fria händer, vilket förstås ger en ökad produktivitet."

lingonet byter jobb, blir chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att James Darrell "lingonet" Edwards III får jobbet som chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att James Darrell blir en bra chef för Begåvningsreserven, eftersom han hanterar skurkar från flera galaxer."

mariaklocka byter jobb, blir biträdande chef för Begåvningsreserven

Nu står det äntligen klart att Lenina "mariaklocka" Huxley får jobbet som biträdande chef för Begåvningsreserven. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Lenina blir en bra biträdande chef för Begåvningsreserven, eftersom hon verkligen kan reglementet och aldrig skulle få för sig att bryta mot det."

Notiser

Eugene "erikw102" Tackleberry byter jobb, blir kriminalkommissarie.
Martin "tati" Riggs byter jobb, blir detektiv på Cold Case-gruppen.