2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-20Publicerat kl 16:00


jonas96 byter jobb, blir rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Harley "jonas96" Stone får jobbet som rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Harley blir en bra rikspolischef, eftersom hans utseende påminner om superskådespelaren Rutger Hauer. Fatta vilken pondus."

jestern byter jobb, blir biträdande rikspolischef

Nu står det äntligen klart att Cedric "jestern" Daniels får jobbet som biträdande rikspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Cedric blir en bra biträdande rikspolischef, eftersom han är beredd att göra vad som helst för sin karriär."

team@ byter jobb, blir säkerhetspolischef

Nu står det äntligen klart att Phil "team@" Esterhaus får jobbet som säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Phil blir en bra säkerhetspolischef, eftersom hans sätt att säga "Be careful out there" får alla att känna sig trygga."
Publicerat kl 12:00


nissej byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det äntligen klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Shane blir en bra rikskriminalchef, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

timpan s byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jacques blir en bra laboratoriechef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

BeholderX byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Bart blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."

jonastroem byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Jack blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."