2014
Nyheter
Organisation
Urvalsprocess
Månadens polis

Logga in
Skapa användare

Anonyma sidan
Polisnytt
< MAJ >  < 2014 >
MTOTFLS
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Datum: 2014-05-30Publicerat kl 10:00


CatFur byter jobb, blir laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Sarah "CatFur" Lund får jobbet som laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Sarah blir en bra laboratoriechef, eftersom hon biter sig fast i sina arbetsuppgifter som en galen bulldog och inte släpper förrän hon har tagit det i hamn."

nissej byter jobb, blir chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Shane "nissej" Vendrell får jobbet som chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Shane blir en bra chef för Cold Case-gruppen, eftersom hans inre moraliska kompass snurrar lika obehindrat som ett cykelhjul."

ChriBli byter jobb, blir rikskriminalchef

Nu står det klart att T-1000 "ChriBli" får jobbet som rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att T-1000 blir en bra rikskriminalchef, eftersom han inte låter känslor komma i vägen för tuffa beslut."

hästtanten byter jobb, blir biträdande säkerhetspolischef

Nu står det slutligen klart att Scott "hästtanten" Turner får jobbet som biträdande säkerhetspolischef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi hyser ingen tvekan om att Scott blir en bra biträdande säkerhetspolischef, eftersom han är så fruktansvärt laglydig och petnoga att eventuella slarvpellar till poliser under hans befäl snart säger upp sig."

jonastroem byter jobb, blir biträdande rikskriminalchef

Nu står det slutligen klart att Jack "jonastroem" Vincennes får jobbet som biträdande rikskriminalchef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jack blir en bra biträdande rikskriminalchef, eftersom han är sjukt smart och sympatisk."

timpan s byter jobb, blir biträdande laboratoriechef

Nu står det slutligen klart att Jacques "timpan s" Clouseau får jobbet som biträdande laboratoriechef. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi är övertygade om att Jacques blir en bra biträdande laboratoriechef, eftersom han alltid lyckas ta fast storskurkarna, sin uppenbara kompentensbrist till trots."

BeholderX byter jobb, blir biträdande chef för Cold Case-gruppen

Nu står det klart att Bart "BeholderX" får jobbet som biträdande chef för Cold Case-gruppen. Statsministern, som personligen tillsätter alla nyckelpositioner i den nya polisorganisationen, förklarar: "Vi vet att Bart blir en bra biträdande chef för Cold Case-gruppen, eftersom han har Mongo, och Mongo gillar Sheriff Bart."